Vyhľadávanie

Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj

Najnovšie Yeelight Farebnej Teploty Svetelného zdroja M2 Bluetooth Oka E14 E27 Bluetooth Oka App Riadenie Práce Pre Apple Homekit Mihome APP

  • ( 0 Recenzie )
  • €10.73
  • €19.17
  • Kategória: Spotrebná Elektronika
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Sku: b20246
  • Značky: e14 smart žiarovky yeelight m2, smart žiarovky e14 homekit, e14 homekit yeelight, yeelight e14 farba, yeelight žiarovka e27

Popis

Najnovšie Yeelight Farebnej Teploty Svetelného zdroja M2 Bluetooth Oka E14 E27 Bluetooth Oka App Riadenie Práce Pre Apple Homekit Mihome APP

1. Tento produkt musí byť použitý s bránou, ktorý podporuje Bluetooth oka.Napríklad: Yeelight gateway(mesh verziu), prácu pre Mijia multi-mode bránou; yeelight hlasový asistent, atď. 2. Ak chcete pridať žiarovka pre Apple Homekit, na Yeelight gateway (mesh verzie) je nutné.Výhody z OKA zariadenie v porovnaní s Wi-Fi zariadenia. ▪ OKA zariadenia sú pripojené cez oka bránou.Aj keď mnoho OKA zariadenia sú pripojené do siete cez oka brána v rovnakom čase, nebudú zaberať príliš veľa šírku pásma a nemajú vplyv na rýchlosť odozvy; Wi-Fi zariadenia môžu byť priamo pripojené k domácej sieti, ale o to viac Wi-Fi zariadenia pripojené, viac šírky pásma, pomalšia rýchlosť odozvy.Preto, Wi-Fi je vhodný pre sieťové riadenie menej zariadení, ako sú písací stôl lampy, stropné svietidlá, atď., a OKA je vhodný pre ovládanie viacerých zariadení súčasne, napríklad žiarovky, svietidlá a reflektory. ▪ Viacerých OKA zariadenia je možné rýchlo pripojiť k sieti prostredníctvom oka brány, v rovnaký čas (v súčasnosti až 10 zariadenia možno nájsť každý čas), ale Wi-Fi zariadenia musia byť manuálne spárovaný a pripojený jeden po druhom. ▪ Ultra-nízka pohotovostná spotreba 0,5 W. ▪ Bluetooth Oka technológie je multi-lampa spojenia, rýchle a pohodlné. ▪ E14 a E27 dva druhy skrutkových porty sú k dispozícii, vhodný pre viac rozhrania. ▪ Kapsule dizajn, menšiu veľkosť než bežné žiarovky, vhodné pre viac rozhrania a lampshades, ako malé-veľké luster nástenné lampy, stolové lampy, s menšími odtiene, tak, že doma má viac DIY možnosti. ▪ Nastaviteľná teplota farieb a jasu ▪ Podpora Atóm technológie ▪ Dokáže pracovať s Homekit (An Yeelight bránou oka verziu je vyžadovaná) ▪ názov Aplikácie: Yeelight app, Mihome, Apple Domov ▪ názov Produktu: Yeelight farebnej teploty svetelného zdroja M2 ▪ model Výrobku: YLDP25YL/YLDP26YL ▪ veľkosť Produktu: Φ43×112mm ▪ Skrutku typ: E14/E27 ▪ Výkon: 4W ▪ Pohotovostnom výkon: 0,5 W ▪ Menovitý príkon: 220 V~ 50Hz ▪ Svetelný tok: 450lm ▪ Farebná teplota: 2700K-6500K ▪ rozsah Jasu: 5%-100% ▪ index podania Farieb: Ra80 ▪ názov Produktu: Yeelight gateway (mesh verziu) ▪ model Výrobku: YLWG01YL ▪ veľkosť Produktu: 84×84×21 mm ▪ Napájanie: DC 5V 1A ▪ Bezdrôtové pripojenia: Wi-Fi IEEE 802.11 B/G/N 2.4 G, Bluetooth

Yeelight farebnej teploty svetelného zdroja M2 Malej veľkosti | Multi-lampa spojenia, rýchle a pohodlné | Skupina kontroly bez zbytočného odkladu | SLISAON control | Nastaviteľná teplota farieb a jasu

E14 a E27 dva druhy skrutkových porty sú k dispozícii, vhodný pre viac interfacesJust vybrať Yeelight farebnej teploty svetelného zdroja M2! Nemusíte sa starať o tienidlo z stolná lampa je príliš krátky, spôsobuje svetelný zdroj byť vystavení a oslňujúci.

V porovnaní s predchádzajúcim generácie, objem znížil o 27% a maximálny priemer je len 43mmCapsule dizajn, jednoduché a krásne, malé a nádherné, vhodný pre viac rozhrania a lampshades, malé lampshades a malé otvory môžu byť tiež nainštalované, čo je viac použiteľné.

Menší objem než bežné žiarovky, kompaktné a nádherné, vhodný pre viac scenesThe tvar je malá, vhodný pre ďalšie inštalácie scenáre, ako sú malé-veľké luster nástenné lampy, stolové lampy, s menšími tienidlo, tak, že doma má viac DIY možnosti, robiť doma múdrejší a jemnejšie.

Jedna izba s akýmkoľvek ambianceSet správnu atmosféru na každom momente nastavením teploty farieb z teplé biele svetlo.Užite si rôzne štýly po celý rok, od teplé biele svetlo letné slnko na chladné biele svetlo zimný deň.

Práca s SLISAON Kontroly Atóm SLISAON technológie sú orientované na inovácie, ktoré iniciovala Yeelight aby sa zabezpečilo, že inteligentné svetlá sú vždy online.To nič nemení na interakciu návyky pôvodný vypínač, a v podstate nie je zvýšiť cenu z pôvodnej prepínač systém.Hardvér okruhu a softvér algoritmus sú kombinované na lampu.Po stene spínač vypne svetlo, smart svetlo je stále on-line, a chytré operácie, ako je hlasové ovládanie, automatizácia a diaľkové ovládanie môže byť ešte dosiahnuť. *Prepínač podporuje SLISAON kontrola je potrebná.

Skupina kontroly bez zbytočného odkladu, inteligentné osvetlenie je tak jednoduché, Bluetooth Oka technológia je založená na many-to-many topológie siete.Každé svetlo je rovnocenné "vysielanie stanice".To dopredu a odovzdáva informácie bez toho, router pásma.To automaticky zistí zariadenia, rýchlo spája v dávkach, a má ultra-nízka spotreba energie.

Nižšie pohotovostnom režime napájania, starať-free a energie-savingThe pohotovostnom výkon Bluetooth Oka modul je tak nízke, ako 0,5 W, čo je viac starať-free a tiež šetrí elektrickú energiu v každodennom používaní.

Práca s HomekitIt musí byť použitý s bránou.Brána pomáha Bluetooth Oka zariadenie na prístup k sieti na dosiahnutie pohodlné a inteligentné ovládanie.Používa sa s Yeelight Gateway (Oka) verzia, to môže tiež byť pripojený k Apple HomeKit.


  • Ovládanie Kanálov : 2 Kanálov
  • Číslo Modelu : Yeelight Farebnej Teploty Svetelného Zdroja M2 Bluetooth Oka
  • Názov Značky : Yeelight
  • Gyro : Farebná Teplota Smart LED Žiarovka
  • Max Rýchlosť : Yeelight LED Žiarovka
  • Funkcie : Solárne, Blikajúce
  • Štát Montáž : Ready-to-Go
  • Pôvod : Kontinentálna Čína

Recenzie

Pridať recenziu

Recenzie (0)

Pridať Recenziu

  • Vaše hodnotenie