Vyhľadávanie

Nové
Nové
Nové

Zadarmo vzorku vlastné logo ružovej farby kozmetické vlnité balenie mailer box prepravný box papierovej krabici

  • ( 0 Recenzie )
  • €5.66
  • Kategória: Dom A Záhrada
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Sku: b14902

Popis

Box

Na TodayPrintPro chápeme, že obal je nevyhnutnou súčasťou každého podnikania.To je dôvod, prečo ponúkame širokú škálu vlastné tlačené kartónov a krabíc, ktoré vám môžu pomôcť vašej značke vystúpiť zo súťaže.

Naše balenie riešenia sú postavené vydržať akékoľvek prepravné výzvou a môžu domu produktov ľubovoľnej veľkosti alebo tvaru.Či už potrebujete zvlnené políčok pre heavy-duty položky alebo skladanie kartónov pre menšie výrobky, máme skúsenosti a prostriedky na splnenie vašich potrieb.

Ale to nie je len o funkčnosti - veríme, že balenie by malo byť tiež štýlové a prispôsobiteľný.To je dôvod, prečo ponúkame škálu možnosti tlače, takže si môžete pridať splash tvorivosti balenie a aby vaše produkty pop na pultoch.Dajte svoju značku hovoriť sama za seba a urobiť vyhlásenie na trhu s naše jedinečné návrhy obalov.

Tu je bližšie pozrieť na niektoré z kartónov a krabíc, ktoré ponúkame:

Druh Materiálu

Hrúbka Materiálu

Vlastnosti

Zvlnené Boxy

Jednu Stenu: 3/16", Dvojité Steny: 5/16"

Silné a odolné, ideálne pre prepravu a skladovanie

Skladanie Kartónov

12pt-24pt

Ľahký a všestranný, skvelé pre retailové balenie a displej

Pevné Krabice

0.5 mm-2 mm

Robustný a kvalitný, ideálny pre high-end produkty a darčeky

Kartónová Krabica

14pt-24pt

Ekonomické a šetrné k životnému prostrediu, ideálne pre balenie potravín a maloobchodné displej

Lepenky, Krabice

14pt-24pt

Tuhý a ľahký, vhodný na malé predmety a balenie potravín

Die-Cut Boxy

12pt-24pt

Prispôsobiteľné a jedinečné, skvelé na obale výrobku a značky

Hexagon Boxy

12pt-24pt

Unikátny a pútavý, ideálny pre darčekové balenie a marketingové kampane

Každý z týchto materiálov má svoje vlastné jedinečné vlastnosti a je vhodné pre rôzne aplikácie.Zvlnené boxy, napríklad, sú silné a odolné a sú často používané pre prepravu a skladovanie.Skladanie kartónov, na druhej strane, sú ľahké a univerzálne a sú skvelé pre maloobchodné balenie a displej.

Pevné krabice sú obľúbenou voľbou pre high-end produkty a darčeky, zatiaľ čo kartóny sú ekonomické a šetrné k životnému prostrediu a sú ideálne pre balenie potravín a maloobchodné displej.Lepenky, krabice sú tuhé a ľahké, takže je vhodný pre malé predmety a balenie potravín.

Die-cut boxy sú plne prispôsobiteľné a môžu byť prispôsobené vašim špecifickým potrebám, čo je skvelé pre obale výrobku a značky.Nakoniec, hexagon boxy sú jedinečné a oko-lov a sú ideálne pre darčekové balenie a marketingových kampaní.

Bez ohľadu na to, aký materiál zvolíte, používame state-of-the-art technológiou tlače zabezpečiť, aby balenie vyzerá sviežo a profesionálne.Kontaktujte nás ešte dnes a získajte viac informácií o naše vlastné riešenia tlače a začať pracovať na svojej balenie projektu.


  • Číslo Modelu : Box
  • Príležitosti : Svadobné & Zapojenie, Krst & Krst, St Patrick ' s Day, Grand Udalosť, Odchod do dôchodku, Narodeninová Párty, Deň detí, April Fool ' s Day, späť do školy, Čínsky Nový Rok, Deň Zeme, Deň otcov, Deň vďakyvzdania, strana, Vianoce, Valentína, svadba, Halloween, Veľká noc, Nový Rok, Ukončenie štúdia, Výročie
  • Materiál : Plastové
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • webové stránky : https
  • CN : Guangdong
  • E-mail : [email protected]

Recenzie

Pridať recenziu

Recenzie (0)

Pridať Recenziu

  • Vaše hodnotenie