Vyhľadávanie

Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj

PCIe USB 3.0 Karta Rozšírenie USB-A 5X USB-C 2X PCI Express USB Pridať na Kartu Vnútorného USB3 Hub Converter pre Stolné PC Kartu Hosť

  • ( 0 Recenzie )
  • €163.84
  • €538.40
  • Kategória: Počítačové Komponenty
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Sku: b29922

Popis

Produkt výhody:

1. Add 7 porty na ploche cez karty PCI Express slot, port má maximálnu rýchlosť prenosu dát z 5Gbps dosiahnuť rýchle pripojenie.

2. Používatelia nemusia zapojte všetky dodatočné napájacie káble zo zdroja napájania.

3. Interný USB karty poskytnuté od základnej doske cez karty PCI Express slot-zabezpečiť stabilné pripojenie a zlepšiť rýchlosť prenosu dát.Nie stratí spojenie problém ako externý USB Hub.

Výzva:

1. K dispozícii X4, X8 alebo X16 PCI Express slot je potrebné vo vnútri počítača prípade.

2. Systémové požiadavky sú Microsoft Windows XP/7/8/10 operačný systém Mac OS 10.8.2 (vyššie).(Dell Vyhrať 11 systém nie je podporovaný.)

3. To nie je kompatibilný s starú verziu PCI.

4.Windows 7 / XP systém je potrebné nainštalovať ovládač z priloženého CD, alebo stiahnuť ovládač podľa obsahu návode na použitie.

5.Tento pci express card len podporuje prenos dát, nie video prenos signálu (DP ALT,HDMI,VGA).

6.USB-port napájanie: 5V-0.9 A; USB-C port napájanie: 5V-3A, ktorý sa používa pre low-power zariadenia USB (nie je podporované pre monitory).

POZNÁMKA: USB port je vertikálna.Zvislá výška je 0.72 palcov.Skontrolujte, výška rozšírenie slotu na zadnej strane počítača hosť pred voľbou, aby sa zabránilo úzke expansion slot hostiteľský počítač, schopný zasunúť USB kábel alebo flash pamäte do prístavu.

Bezpečné a Stabilné

V nevýbušnom kondenzátory sú vyrobené z polymérov dielektrické materiály,Každý rozhranie je vybavený napätie-reguláciu kondenzátor.Môžu poskytnúť dobré ovládanie teploty počas prevádzky a zabezpečiť stabilné napájanie pre každý interface.Advanced Dual Čip

Používa Fresco Logic 1100 +VL820 dual žetónov .Je lepšie sa poskytuje stabilné 5Gbps vysokú rýchlosť prenosu rozširujúca PCI karta, USB 3.0 rozhranie, ktoré je 70% rýchlejšie než tradičné UASP USB 3.0. Rozsiahle Rozšírenie

Sedem externých USB porty môžu byť poskytnuté počítačové systémy, ktoré podporujú PCI Express pripojiť iné externé U diskov, tlačiarní, klávesníc, myší, webových kamier, herné ovládače, USB ventilátorov, atď.na počítači.Jednoduchá Inštalácia Návod

Krok 1

Počítač vypnite napájanie, potom odpojte napájací kábel z elektrickej zásuvky a vyberte kryt z počítača prípade.Krok 2

Nájsť zodpovedajúce PCI-E slotu karty.Krok 3

Vložte kartu do voľného PCI Express slot.Krok 4

Najprv vložiť U disk do usb slotu pre určenie polohy.Potom, pomocou skrutkovača pevne utiahnite skrutky na strane konzoly, nasaďte kryt počítača späť na počítači a zapojte ho do zásuvky.

POZNÁMKA:

1.Nie vybavené Nízky-profil na stenu.Celková veľkosť PCI-E karty je 4.72 (v) v dĺžke a 3.14 (v) na výšku,výška železa, plechu je 0.72 (v),To neplatí pre malé počítače a server šasi, ako 1U a 2U.

2. Po preskúmaní detaily produktu,pozrite si Prosím port veľkosť šasi počítača ozvučnice, aby sa zabránilo zlá inštalácia a príliš malé PCI-E rozširujúce karty.

Balenie Zoznam

● 1 * USB 3.0 Rozšírenie Karty ● 1 * Skrutka ● 1 * Jednotka CD ● 1 *užívateľská Príručka O tejto položky

【Maximálne rozšírenie,Väčšina USB rozhrania] vyzýva Aktualizovať Počítač na 7 porty USB3.0--2 Port Typu C a 5 porty Typu, môžete na pripojenie klávesnice, myši, externé pevné disky, CD/DVD disky, kamery,usb tlačiarne, skenery, herné ovládače,USB VR, digitálne fotoaparáty, atď.

【Zlepšiť kvalitu a efektivitu] vyzýva podporuje prenosové rýchlosti až do 5Gbps kopírovanie HD videá, hudbu, fotografie,dátové súbory medzi zariadeniami USB a počítač na horiace vysoké rýchlosti.Poznámka:skutočná prenosová rýchlosť je limitované nastavenie prístroj pripojený.

【Široko kompatibility] vyzýva USB3.0 Spätne kompatibilné s USB 2.0 a 1.1 zariadení; v Súlade s PCI-e 3.0 PCIe 2.0 základné dosky, Vyhovuje PCI Express x1, x4, x8 alebo x16 zásuvky .Operačný Systém Podporuje systém Windows XP/Vista/Server 2008/7/8/10 a Mac 0s (10.8.2 vyššie) .Poznámka: Windows XP/Vista/7, Server vyžaduje inštaláciu ovládača, Windows 10 a Mac OS 10.8.2 vyššie nie je potrebné ovládače.

【Jednoduchá inštalácia] vyzýva Vypnite POČÍTAČ, odpojte zdroj napájania,odstrániť PC prípade,zatlačte kartu do pcie zásuvky a utiahnite skrutky a Zatvorte PC puzdro, zapnite POČÍTAČ a nainštalujte ovládač.rýchla a jednoduchá inštalácia, jednoduché riešenie pre pripojenie a používanie USB 3.0 zariadení na štandardnej pracovnej ploche POČÍTAČA.Balenie zoznam:1x USB 3.0, PCI-E, rozšírenie kariet, 1x CD vodiča, 2 x inštalácia skrutky a 1x užívateľský manuál.


  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Package : Áno
  • vlastnosti produktu : 7Ports usb 3.0, PCI-E rozširujúca karta
  • produkt materiálu : PCB dosky + kov
  • Názov Značky : highka
  • Systém Podpory : Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP/ Linux
  • Typ Rozhrania : PCI Express, usb
  • Druh : Pridať Na Karty
  • Číslo Modelu : Rozšírenie karty adaptéra
  • Type2 : pci-e na usb 3.0
  • Výstupné Rozhrania : USB3.0 Tpye-A*5 Tpey-C*2
  • Type3 : USB3.0 PCI Express Karty

Recenzie

Pridať recenziu

Recenzie (0)

Pridať Recenziu

  • Vaše hodnotenie