Vyhľadávanie

Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj
Predaj

Radič a Displeja Auta Vysoká Účinnosť 36V 48V 500W Radič Auta Vysoký Výkon 22A pre Elektrický Bicykel

  • ( 0 Recenzie )
  • €84.15
  • €123.74
  • Kategória: Jazda na bicykli
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Sku: b348755

Popis

Radič a Displeja Auta Vysoká Účinnosť 36V 48V 500W Radič Auta Vysoký Výkon 22A pre Elektrický Bicykel

Funkcie: 1. Odvod tepla: regulátor plášť je vyrobený z vysoko kvalitného kovu s dizajnom.Kvôli jeho dobrý odvod tepla funkciu, môže chrániť vnútorné dosky a vyhnúť sa tepelné preťaženie.

2. LCD Displej: LCD displej jasne ukazujú štátu a údaje, podsvietenie vám umožní vidieť obrazovku jasne v tmavom prostredí, tlačidlá pre rýchly prevádzku, jednoduché použitie.

3. Displej Dátum: Pri jazde na bicykli, produkt sa bude zobrazovať mnoho užitočných údajov na bicykli, ako zostávajúcej kapacity batérie, aktuálna rýchlosť, priemerná rýchlosť, maximálna rýchlosť, hodiny, spolu jeden spôsob, ako vzdialenosť.

4. Package: elektrický bicykel lítiové batérie, prestavbu zahŕňa 22A riadnym radič + S900 displeji prístroja + 130X palec plyn + D12 moc pedál pomáhať senzor.

5. Použitie: Tento elektrický bicykel striedavý motor radič je ľahko nainštalovať a používať vhodné pre dovybavenie elektrickým bicykle s 36V 48V 500W motory.

Špecifikácia:

Typ Položky: Elektrický Bicykel Radič Auta

Materiál: Hliníková Zliatina + Plast

Hmotnosť: Cca. 778g/27.4 oz Radič Rámček Veľkosť: Cca. 120x53x33mm/4.7x2.1x1.3v

Displej Veľkosť: Cca. 110x60mm/4.3x2.4in

Výkon: 500W

Napätie: 36V/48V Univerzálny

Aktuálne: 22A

Popis funkcie displeja prístroja:

1. Displej funkcia: rýchlosť zobrazovania, power assisted výstroj displej, indikátor napájania, chyba riadka celkového počtu najazdených kilometrov, jeden kilometer svetlometu displej, jednotný čas jazdy zobrazenie.

2. Kontrola a nastavenie funkcie: vypínač ovládanie, spínač svetlometov ovládanie, 6 km/h bod ovládanie, priemer kolesa nastavenie, maximálna rýchlosť nastavenie voľnobehu spánku automatické nastavenie času, podsvietenie displeja nastavenie jasu, napätie nastavenie úrovne, PAS pripojiť.

Zoznam Balíkov:

1 x Radič

1 x S900 Displej

1 x S900 Zobrazenie Príručky

1 x 130X Palec Plyn

1 x D12 Moc Pedál Pomáhať Senzor Line

1 x D12 Moc Pedál Pomáhať Čidlo Chip

1 x D12 Moc Pedál Pomáhať Senzor Krúžok

2 x Kábel Kravatu

1 x Radič Elektroinštalácie Príručka

Možno bude potrebné túto Kliknite na tlačidlo Nižšie sa Dostanete Zľavu:

O platby:

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.Všetky platby uskutočnené na Barker.sk sú spracované Alipay.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Barker.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Ako používať: Radič elektroinštalácie pokyny: Pripojte príslušné wire interface uvedomiť si funkciu. 1. Čierny dlhý drôt: motorové drôt 2. Červená a čierna jedno veľké drôtu: power line 3. Červená, modrá, čierna, zelená a žltá päť drôt port: zobrazenie drôtu 4. Červené a čierne drôty (dve): svetlo drôty 5. Čierna žltá vodičov (dve): vypnite brzda, rukoväť drôtu 6. Červená čierna biela drôtu: vzťahuje sa na palec škrtiaci drôt 7. Hnedá, čierna, žltá drôtu: PAS moc pedál pomáhať senzor drôt


  • Napätie : Other
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : VGEBY
  • Príkon : 401 - 500w
  • Dizajn : Striedavé

Recenzie

Pridať recenziu

Recenzie (0)

Pridať Recenziu

  • Vaše hodnotenie